MO-ban: Apokalipszis vár a kutyákra!


Apokalipszis vár a kutyákra!

4. Februar 2015 um 14:44 https://www.facebook.com/notes/anik%C3%B3-kol%C3%A1k/apokalipszis-v%C3%A1r-a-kuty%C3%A1kra/793981050683497?pnref=story

Örkényt mi már régóta kutya gyárnak hívjuk. Nagyon régóta mentünk onnan kutyákat az Aranyi elől, de még ilyen borzalmas elkeserítő helyzet soha nem volt ott, mint mostanában van. Én se tudok több kutyát elhelyezni! Senki nem segít és egyedül vagyok a sok gonddal problémával! Befogadó helyek kellenek a kutyáknak, mert a még kint lévők nagy veszélyben vannak. Az ottani lakosság is már zúgolódik és előbb utóbb az önkormányzat is lépni fog és nem vagyok biztos abba, hogy jó irányba, mert mi állatvédők sem tudunk már segíteni. Legutóbb 15 kutyára sarcoltam a létszámot, de ma számomra kiderült, hogy ennek a többszöröse van veszélyben! Amennyiben nem csinálunk valamit rengeteg kutyára vár a biztos halál!

Íme az elő jelek! Pár hét termése!

Gombás rühes kutyák!

Napokon keresztűl kért mindenkitől segítséget, mert a rűhek élve falták fel.Napokon keresztűl kért mindenkitől segítséget, mert a rűhek élve falták fel.
Vasútnál dobták ki őket, bőrfertőzéssel.Vasútnál dobták ki őket, bőrfertőzéssel.

Bántalmazott kutyák!

Karóval verték arcon!Karóval verték arcon!
Gyors kötözővel szorították el a lábát.Gyors kötözővel szorították el a lábát.
Fejbe verték!Fejbe verték!
Lőtt vagy szúrt seb a nyakán. Még utcán van!Lőtt vagy szúrt seb a nyakán. Még utcán van!
6 kicsit dobtak ki szatyorba a mínuszokba. Mama kétségbe esve mentette a kölykeit.6 kicsit dobtak ki szatyorba a mínuszokba. Mama kétségbe esve mentette a kölykeit.
Éhségükbe egymást eszik meg a kutyák!Éhségükbe egymást eszik meg a kutyák!
Mindenhol éhező kutyák!Mindenhol éhező kutyák!

Ez csak a jéghegy csúcsa! Nagyon sokról nem is tudunk! Emberek, befogadó helyek és anyagi források kellenek! Fel kell térképezni az egész várost, még mielőtt késő lesz! Szégyellje magát aki tehetne valamit és még sem tesz! Attól hogy homokba dugjuk a fejünket a probléma valós! Utólag már mindenki cseszheti a sírással! Össze fogunk és csinálunk valamit, vagy marad a sopánkodás továbbra is?
Jó lenne ha egy szervezet felkarolná a kisebbség kutyáinak az ivartalanítását. Többen örülnének, de nincsen rávalójuk! Nem az a megoldás, hogy vég nélkül szedjük össze a kutyákat, hanem az egész város legalább 50% kutyáját le kéne ivartalanítani! Ki segít ebben?  A mostani kóbor szaporulatot el kell helyezni minél előbb! Kinél van hely? Ki áll mellém és ki segít?

Advertisements

One thought on “MO-ban: Apokalipszis vár a kutyákra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s